Фойерверк шоу, Винен и спа комплекс Старосел

Фойерверк шоу, Винен и спа комплекс Старосел

 

Работата е удоволствие, когато носи щастие. Особено, когато имаш възможността да зарадваш толкова прекрасно младо семейство. Възможност дадена ни от екипа на Сватбена агенция Alegria и прекрасната сватбена организаторка Биляна Цанева. Удоволствие беше и работата ни със страхотния екип професионалисти от Винен и СПА комплекс "Старосел". Едно прекрасно място, което не трябва да пропускате, ако все още не сте го посетили.

 

Web:
https://foierverki.bg/

https://www.starosel.com/bg

FB:
https://www.facebook.com/foierverkibg
https://www.facebook.com/WineandSpaComplexSTAROSEL

 

 

#foierverki #zarq #фойерверки #заря #ракети #пиробатерии #пиротехника #firework #fireworks #pirobaterii #katiushi #raketi #zarq #zari #зари #фойерверки.бг #foierverki.bg #foierverkibg #foerverki.bg #заря за сватба #сватбена заря #сватбеназаря #fireworks #firework #specialeffects #pirotehnika #pyrotehnika #vatrometi


Много благодарим за доверието и възможността, да изпълним този проект, възложен ни от прекрасните Мартин и Полин, за техния най-специален ден.

прочети още

Един красив спектакъл, осъществен благодарение на прекрасните Буби и Алекс от Сватбено кафе!

прочети още

С огромно удоволствие спомогнахме, един невероятен любящ баща, да подари този незабравим подарък за бала на дъщеря си!

прочети още

С празнична заря проверка, отбелязахме 147 години от Априлската епопея, в с.Капитан Димитриево

прочети още

Честито, прекрасно, младо семейство Станеви!

прочети още

Честито семейство Дермански! Благодарим ви за възможността да станем част от вашия празник! Бъдете все така влюбени, красиви и усмихнати!

прочети още

Истинско щастие е, когато виждаш как работата ти се превръща в изкуство, а произведенията ти стават неизменна част от празниците на твоите клиенти!

прочети още

С голямо удоволствие станахме не просто част от празника на Малик, но и част от неговото семейство! Той също е част от нашето! Честит рожден ден, приятелю! Благодарим ти, че ни се довери!

прочети още

Честито на прекрасното младо семейство Мерджанови! Благодарим ви за доверието и възможността да станем част от този толкова специален за вас ден!

прочети още

Заедно с прекрасните колеги от Комплекс Арбанашки Хан успяхме да допринесем за доброто настроение на техните гости. Благодарим безкрайно за подкрепата и съдействието, които ни оказаха!

прочети още

Малък, но прекрасен пиротехнически спектакъл, поднесен с огромна любов от екипа на Фойерверки.БГ за прекрасните младоженци!

прочети още

С тази красива заря решихме да възобновим традицията да снимаме и качваме наши шоута. Благодарим на прекрасните младоженци за възможността да станем част от техния празник.

прочети още

Скрепихме българо-френската дружба сред лозята на вила Юстина!

прочети още

Подарък от най-страхотния юбиляр за неговите гости!

прочети още

Ето как един баща дава благословията си и ръката на дъщеря си...

прочети още

Това шоу осъществихме като подарък от страхотните кумове Бранимир и Хриси, за прекрасните младоженци!

прочети още

Фойерверки.БГ представя още едно, направено с много любов фойерверк шоу! Един чудесен подарък от милата ни Дияна, за младоженците!

прочети още

Този уикенд осъществихме една страхотна изненада, подарък от прекрасната кума Вероника, за великолепните ни младоженци!

прочети още