Фойерверк шоу в Хотел ЗОО София!

Фойерверк шоу в Хотел ЗОО София!

С тази красива заря решихме да възобновим традицията да снимаме и качваме наши шоута. Благодарим на прекрасните младоженци за възможността да станем част от техния празник. Благодарим и на екипа на хотел "ZOO", които се погрижиха за цялостната организация и изключително много облекчиха работата ни! 

 

 

 

 

YouTube:
@foierverki BG

 

Web:
https://foierverki.bg/
https://hotelzoosofia.com/

FB:

https://www.facebook.com/foierverkibg
https://www.facebook.com/hotelzoosofia

#foierverki #zarq #фойерверки #заря #ракети #пиробатерии #пиротехника #firework #fireworks #pirobaterii #katiushi #raketi #zarq #zari #зари #фойерверки.бг #foierverki.bg #foierverkibg #foerverki.bg #зарязасватба #сватбеназаря #fireworks #firework #specialeffects #pirotehnika #pyrotehnika #vatrometi


Честито, прекрасно, младо семейство Станеви!

прочети още

Честито семейство Дермански! Благодарим ви за възможността да станем част от вашия празник! Бъдете все така влюбени, красиви и усмихнати!

прочети още

Истинско щастие е, когато виждаш как работата ти се превръща в изкуство, а произведенията ти стават неизменна част от празниците на твоите клиенти!

прочети още

С голямо удоволствие станахме не просто част от празника на Малик, но и част от неговото семейство! Той също е част от нашето! Честит рожден ден, приятелю! Благодарим ти, че ни се довери!

прочети още

Честито на прекрасното младо семейство Мерджанови! Благодарим ви за доверието и възможността да станем част от този толкова специален за вас ден!

прочети още

Заедно с прекрасните колеги от Комплекс Арбанашки Хан успяхме да допринесем за доброто настроение на техните гости. Благодарим безкрайно за подкрепата и съдействието, които ни оказаха!

прочети още

Малък, но прекрасен пиротехнически спектакъл, поднесен с огромна любов от екипа на Фойерверки.БГ за прекрасните младоженци!

прочети още

Скрепихме българо-френската дружба сред лозята на вила Юстина!

прочети още

Подарък от най-страхотния юбиляр за неговите гости!

прочети още

Ето как един баща дава благословията си и ръката на дъщеря си...

прочети още

Това шоу осъществихме като подарък от страхотните кумове Бранимир и Хриси, за прекрасните младоженци!

прочети още

Фойерверки.БГ представя още едно, направено с много любов фойерверк шоу! Един чудесен подарък от милата ни Дияна, за младоженците!

прочети още

Този уикенд осъществихме една страхотна изненада, подарък от прекрасната кума Вероника, за великолепните ни младоженци!

прочети още