Бенгалски огън, 40cm, златен

3,00 лв.
  • Кат. номер: E1912
+ -
Цена: 3,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Бенгалски огън, 40cm, златен
пакет от 5 кръчици


ВНИМАНИЕ:  Използвайте поединично. Запалете горния край (покрит с пиротехническа смес) и осигурете безопасно разстояние между вас, и изделието, така че да е далеч от която и да е част на тялото. Да не се употребява в близост до леснозапалими материали! Има опасност от падане на горящи частици. Не вдишвайте дима. Не използвайте, при ветровито време.
Задължителен родителски контрол! Използва се само на открито. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Задължително да се продава в стандартна опаковка.Забранено за употреба от лица под 12 год.


ЕФЕКТ: Искри в златен цвят.


Категория: F1     

1395-F1-0025/2012

Доставка и Връщане
Доставка и Връщане

  • Доставка със собствен транспорт или по куриер, с наложен платеж.
  • Доставки в рамките на деня за гр.София .
  • Доставки извън гр.София - от 1 до 2 работни дни. Ако е много спешно, винаги ще намерим начин! :)
  • При получаване е необходимо да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да закупите съответната категория фойерверки, категоризирани съгласно ЗЗОПВВПИ ЧЛ.48,АЛ.2,Т.1 гласящ
    " Забранява се: продажбата на фойерверки от категория F1 на лица под 12 години, от категория F2 - на лица под 16 години, и от категория F3 - на лица под 18 години"
  • Задължително прегледайте пратката, преди да я приемете. Ако изделието изглежда видимо повредено, с разкъсана и най-малка стандартна опаковка или не отговарят на поръчката Ви, моля, откажете приемането, като доставката остава за наша сметка.

Подобни продукти
Бенгалски огън, 17cm, златен

Бенгалски огън, 17cm, златенстек от 50 кръчици БАЗОВА ИНСТРУКЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ : Може да се използва в закрити помещения. Използвайте поотделно над негорима повърхност. Запалете горния край на издел

Цена: 3,00 лв.