Бенгалски огън, 40cm, златен

3,00 лв.
  • Кат. номер: E1912
+ -
Цена: 3,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Бенгалски огън, 40cm, златен
пакет от 5 кръчици


ВНИМАНИЕ:  Използвайте поединично. Запалете горния край (покрит с пиротехническа смес) и осигурете безопасно разстояние между вас, и изделието, така че да е далеч от която и да е част на тялото. Да не се употребява в близост до леснозапалими материали! Има опасност от падане на горящи частици. Не вдишвайте дима. Не използвайте, при ветровито време.
Задължителен родителски контрол! Използва се само на открито. Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар.Задължително да се продава в стандартна опаковка.Забранено за употреба от лица под 12 год.


ЕФЕКТ: Искри в златен цвят.


Категория: F1     

1395-F1-0025/2012

Доставка и Връщане
Доставка и Връщане

  • Доставка със собствен транспорт или по куриер, с наложен платеж.
  • От 1 до 5 работни дни. Но ако ти е наложително и много спешно, винаги ще намерим начин! ;)
  • При получаване, е необходимо да потвърдиш, че имаш навършена необходимата възраст, за да закупиш съответната категория фойерверки, категоризирани съгласно ЗЗОПВВПИ ЧЛ.48,АЛ.2,Т.1 гласящ
    " Забранява се: продажбата на фойерверки от категория F1 на лица под 12 години, от категория F2 - на лица под 16 години, и от категория F3 - на лица под 18 години"
  • Прегледай задължително пратката, преди да я приемеш. Ако изделията изглежда видимо повредени, с разкъсана най-малка стандартна опаковка или не отговарят на поръчката ти, моля да откажете приемането, като доставката остава за моля сметка.

Подобни продукти
Бенгалски огън, 17cm, златен

Бенгалски огън, 17cm, златенстек от 50 кръчици БАЗОВА ИНСТРУКЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ : Може да се използва в закрити помещения. Използвайте поотделно над негорима повърхност. Запалете горния край на издел

Цена: 3,00 лв.