Бенгалски огън, 17cm, златен

3,00 лв.
  • Кат. номер: E1909E
+ -
Цена: 3,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Бенгалски огън, 17cm, златен
стек от 50 кръчици


БАЗОВА ИНСТРУКЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ : Може да се използва в закрити помещения. Използвайте поотделно над негорима повърхност. Запалете горния край на изделието (покрит с пиротехническа смес) от към най-отдалечения му край. Дръжте изделието далеч от тялото и от запалими материали. Има опасност от падане на горящи частици.Не вдишвайте дима. Ако след използване изделието продължава да е много горещо, го сложете например в кофа с вода.
Изделието може да се държи в ръка.Задължителен родителски контрол! Неправилната употреба може да доведе до нараняване или пожар. 
Да се съхранява на сухо и проветриво място.Задължително да се продава в стандартна опаковка.
Забранено за употреба на лица под 12 год

 

Доставка и Връщане
Доставка и Връщане

  • Доставка със собствен транспорт или по куриер, с наложен платеж.
  • Доставки в рамките на деня за гр.София .
  • Доставки извън гр.София - от 1 до 2 работни дни. Ако е много спешно, винаги ще намерим начин! :)
  • При получаване е необходимо да потвърдите, че имате навършени 18 години, за да закупите съответната категория фойерверки, категоризирани съгласно ЗЗОПВВПИ ЧЛ.48,АЛ.2,Т.1 гласящ
    " Забранява се: продажбата на фойерверки от категория F1 на лица под 12 години, от категория F2 - на лица под 16 години, и от категория F3 - на лица под 18 години"
  • Задължително прегледайте пратката, преди да я приемете. Ако изделието изглежда видимо повредено, с разкъсана и най-малка стандартна опаковка или не отговарят на поръчката Ви, моля, откажете приемането, като доставката остава за наша сметка.

Подобни продукти
Бенгалски огън, 40cm, златен

Бенгалски огън, 40cm, златенпакет от 5 кръчици ВНИМАНИЕ: Използвайте поединично. Запалете горния край (покрит с пиротехническа смес) и осигурете безопасно разстояние между вас, и изделието, така че

Цена: 3,00 лв.